/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
2.
3.
4.
5.

about

A Poetry Series kilencedik részében, ismét e két csodálatos emberrel dolgozhattam együtt, kik nagy kedvenceim a sorozatban. Tornay András eme csodálatos versét senki más nem adhatná hitelesebben elő, mint azt ahogyan az általam is nagyra tartott színművész, szinkronszínész, lelkipásztor Zámbori Soma teszi. A Mindenhatóhoz való viszonyulás olyan tiszta és őszinte mind a két ember részéről, amit eme vers és annak előadásmódja is gyönyörűen bizonyít, hogy én azt csak csodálni tudom.

Bízom benne, hogy a köntöseimbe bújtatott művek, másokat is képes lesz olyan messze repíteni, mint amilyen messze engem repített komponálás közben. A számomra szinte kimeríthetetlen téma, most öt különböző verziót kapott, ismét bizva abban, hogy mindenki megtalálja magának a legszebbet.
Kérlek gyere velünk újra egy csodálatos utazásra, ahol András, Soma és én már várunk rád. A hely, ahová ismét megyünk úgy hivják Poetry Series.

Mivel szerintem ezek a versek, gondolatok közkincsek, úgy gondoltam ingyenesen hozzáférhetőek lesznek.
Kérlek adj nekünk visszajelzést ha tetszett, akár itt a Bandcamp-en, vagy a YouTube-on.

Köszönöm.

Árpád Nagy barátomnak köszönöm a sokéves segítséget a művek utómunkáiban, mint keverés és masterelés. Nélküle kevésbé lenne élvezhető, bármely munkámról is legyen szó.

credits

released March 30, 2019

Vers: Tornay András
Előadja: Zámbori Soma
Zene: Vajda Miklós
Keverés és masterelés: Árpád Nagy, Miklós Vajda

license

all rights reserved

tags

about

Miklos Vajda

The "quiet producer" fom Hungary, who make electronic music, from ambient to deep house since 1990. Has a several nicknames, like:Butter Solkim, Colors of Kitchen, Semmelkren, Audiosex. Based in Austria.

contact / help

Contact Miklos Vajda

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Megáldalak, you may also like: